Autó behozatal rendelésre

2008 óta foglalkozunk használt és új személyautók és kisteherautók behozatalával cégek, kereskedések és magánszemélyek részére főként Németországból és Hollandiából.

Bérautó / Furgon bérlés

Furgonok hosszú távú szerződéssel már akár havi 100.000Ft-tól, személyautók akár havi 30.000Ft-tól bérelhetők!

Bérautóinknál törekszünk a tartós, hosszú távú bérlésre, hogy gazdája legyen a járműveknek, ne legyenek leélve, mint ahogy azt a többi bérautó szolgáltatónál tapasztalhatjuk.

NON-STOP Autómentés / Furgonmentés

Lerobbant autója Ausztria, Németország területén, vagy az M1-es szakaszán?
Vállaljuk személyautók, furgonok, SUV-ok szállítását, azonnali mentését autómentővel, egy illetve két autó szállítására is alkalmas trélerrel!

Biztosítás / Hitel / Lízing

Több, mint 10 éves múltunk alatt több ezer jármű fordult meg nálunk, ezért a hozzájuk tartozó pénzügyeket / biztosításokat szintén több éves tapasztalattal, összes pénzügyi végzettséggel rendelkező, megbízható és rugalmas FÜGGETLEN ALKUSZ kezeli!

Minden általunk behozott jármű kötelezőbiztosítását és akár CASCO biztosítását azonnal és soron kívül intézzük, így egy esetleges kárügyintézésben is állunk rendelkezésére!

Nem csak magánszemélyek, cégek részére is!
Vállalati felelősség biztosítás, hitel, lízing, hitel kiváltás, minden pénzügy egy helyen!

 

Schneider Autó logó

Ha lerobbant ausztria, németország, vagy magyarország területén, NON-STOP autómentés miatt természetesen non-stop, külföldi autóbehozatal vagy autóbérlés miatt hívjon bátran hétköznap munkaidőben az alábbi számon:

 

Schneider autó - non-stop autómentés

... vagy hagyjon nekem üzenetet

Print Friendly, PDF & Email