Bérautó / Furgon bérlés

Furgonok hosszú távú szerződéssel már akár havi 100.000Ft-tól, személyautók akár havi 30.000Ft-tól bérelhetők!

Bérautóinknál törekszünk a tartós, hosszú távú bérlésre, hogy gazdája legyen a járműveknek, ne legyenek leélve, mint ahogy azt a többi bérautó szolgáltatónál tapasztalhatjuk.

 

A hosszú távú tartós bérlésnél nálunk egyedülálló plusz opció, hogy a szerződésben foglalt bérleti idő leteltével a járművet az előzetesen írásba foglalt csökkentett vételáron megvásárolhatja a bérlő!
Ez lényegében majdnem olyan, mint egy Lízing konstrukció! A klasszikus bérautós cégeknél ilyen lehetőség nincs!

Személyautók napi bérlése ezen okokból kizárt, furgonjaink (zárt, nagyméretű, 3,5tonnáig B kategóriával vezethető) napi bérlése sem a fő profilunk, de előre egyeztetés esetén törekszünk arra, hogy kiszolgáljuk ügyfeleinket, szabad furgonjainkról kérjük mindenképpen időben érdeklődjön!

Kizárólag Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer MAXI típusú (extra hosszú és magas), valamint Renault Master típusú furgonjaink vannak, legalább EURO3-as besorolású motorral, amiket a hosszú távú bérlés kezdetekor frissen szervizelve és takarítva, lehetőség szerint új gumikkal adunk át, hogy valóban csak használni, ne szervizelni kelljen a bérleti idő alatt!

 

Schneider Autó logó

Ha lerobbant ausztria, németország, vagy magyarország területén, NON-STOP autómentés miatt természetesen non-stop, külföldi autóbehozatal vagy autóbérlés miatt hívjon bátran hétköznap munkaidőben az alábbi számon:

 

Schneider autó - non-stop autómentés

... vagy hagyjon nekem üzenetet

Print Friendly, PDF & Email