Autó behozatal rendelésre

2008 óta foglalkozunk használt és új személyautók és kisteherautók behozatalával cégek, kereskedések és magánszemélyek részére főként Németországból és Hollandiából.

Bizonyítottan a leggyorsabbak vagyunk, mi nem várunk napokat, heteket, hónapokat „gyűjtőfuvaros” behozatalra. Az Ügyfél érdekében a szerződéskötés után akár aznap kimegyünk egy autóért is, így akár 3 munkanapon belül már a névre írt, magyar forgalomban lévő autójában ülhet!
A teljes folyamatban a kereséstől az átadásig állunk Ügyfeleink rendelkezésére legyen a megrendelő magánszemély, cég, vagy akár kereskedés.
Csak olyan járművet szállítunk le, amit saját részre is szívesen megvásárolnánk! Mi nem kereskedők vagyunk, az Ügyfeleink a jármű eredeti vételárától kezdve az összes költséget előre látják, ismerik!

 

A behozatal folyamata:

  1. Az Ügyfél elképzelései alapján segítünk keresni, kiválasztani a számára ár/érték arányban a legideálisabb járművet Európa bármely országából!
  2. A kiválasztott járművekre kulcsrakész/névreírt árajánlat kalkulációt készítünk.
  3. Az Ügyfél által konkrétan kiválasztott autó eladójával felvesszük a kapcsolatot, leinformáljuk az autót, majd írásban lefoglaljuk azt.
  4. Elkészítjük a teljes dokumentációt, szerződéseket, majd a személyes szerződéskötést követően kimegyünk saját autószállítónkkal a megrendelt járműért. Természetesen egyszerre több autót is be tudunk hozni!
  5. A helyszínen állapotfelmérést csinálunk (diagnosztika, külső/belső állapot, futómű és fő alkatrészek) amiről azonnal képeket és élő videót is küldünk a Megrendelő részére.
  6. Az Megrendelő jóváhagyása után az autót Magyarországra szállítjuk.
  7. Rövid határidőn belül forgalomba helyezzük (műszaki vizsga, eredet vizsga, biztosítás megkötése, vám/VPID/regisztrációs adó és okmányirodai ügyintézés)
  8. Névre írt forgalmival kulcsrakész átadás Tatabányán, vagy az előre megbeszélt helyen.

Ügyfeleink igénye alapján különböző prémiumplusz szolgáltatásokat tudunk nyújtani, hogy valóban már csak használni kelljen az újonnan vásárolt járművet. Ilyen pl.:  teljes külső/belső fertőtlenítését/takarítását/gyári állapot helyreállító kezelés; időszakos, vagy nagyobb szervizelés, javítás; tele tankkal, pálya matricával, hűtött ásványvízzel, átadott jármű; kötelező biztosításon felül CASCO biztosítás is.

Saját mottónk, hogy „Azt adjuk ügyfeleink részére, amit fordított esetben mi is jó szívvel elvárnánk!”

Gyakran ismételt kérdés, hogy „mi történik, ha nem jó/megfelelő a kiválasztott jármű, ami a helyszínen derül ki?” Minden esetben van „B” variáció, hiszen több járműre készítünk árajánlatot, pont ezért büszkék vagyunk arra, hogy az eddigi pályafutásunk alatt mindösszesen 2 olyan amúgy is specifikus eset volt, amikor nem hoztuk el a kiválasztott autót az Ügyféllel történő egyeztetést követően!

Schneider Autó logó

Ha lerobbant ausztria, németország, vagy magyarország területén, NON-STOP autómentés miatt természetesen non-stop, külföldi autóbehozatal vagy autóbérlés miatt hívjon bátran hétköznap munkaidőben az alábbi számon:

 

Schneider autó - non-stop autómentés

... vagy hagyjon nekem üzenetet

Print Friendly, PDF & Email